Bánhalmi Attila - Enteriőr Stylist

2016.11.26

BandM: Mi az üzeneted magadról a világnak?
Bánhalmi Attila (BA): Úgy élem az életem, hogy élményeket, látványokat, tudást magamba szívva, stílusomat mindig kicsit megújítva, folyamatosan változom.
Célom, hogy később is annyi örömet szerezzen az enteriőr tervezés, mint most és sokaknak válthassam valóra az álmát, ahogy eddig is.
Akik kapcsolatba kerülnek velem váljanak fogékonyabbá a szépre és tanuljanak tőlem, ahogy én is tanulok tőlük.

BrandM: Mi a szenvedélyed?
BA: A színekkel való játék a szenvedélyem és egyedi antik dolgokra lelni, amik megindítják a fantáziám. Kifejezetten lelkesítenek a tökéletesen megkomponált apró részletek.
Ami pedig motivál? Hogy lássam megvalósulni a terveimet, majd a megrendelő lelkesedése a munkám végeztével és mint a legtöbb halandót ennek az anyagi vonzata.

BrandM: Mit jelent számodra a siker?
BA:
Ez egy nehéz kérdés, mert még nem tudtam pontosan megfogalmazni magamnak, hogy számomra mit is jelent A SIKER. Mások szemében a sikeres ember jómódú, nemzetközileg ismert, szakmájában elismerik a munkáját... de vannak számomra példák, akik a szememben abszolút sikeres emberek, de ezen kritériumok többségének, vagy egyikének sem felelnek meg. Valahol vágyom az ismertségre és anyagi biztonságra, de arra még inkább, hogy a mindennapjaim túlnyomóan sikerekből és csak csekély kudarcból álljanak és elégedett érzéssel tegyem offline-ba a telefonom a nap végeztével!

BrandM: Mi(k) volt(ak) a legjelentősebb lépés(ek), hogy ma itt tartasz?
BA:
Első saját otthonom mindenképp, mert annak a megtervezése és kivitelezése igazán nagy feladat volt, de nagy örömmel töltöttek el a másoktól kapott pozitív visszajelzések, sőt olyannyira, hogy egy külföldön élő nagyon kedves rokonom megkért, hogy budapesti lakását alakítsam át teljesen és rendezzem be. Ez is egy mérföldkő, aminek a sikeres fogadtatása még több önbizalmat adott.
Az i-re a pontot a Tejanyukám budapesti lakása tette fel, mert ez után, már nem gondoltam, hogy csak véletlenül sikerültek jól ezek a lakások, hanem van tehetségem a lakberendezéshez, amit érdemes kamatoztatni, s mi több kedvem is, ha úgy hozza újra a sors...

BrandM: Mi indította el a változtatást/váltást az életedben?
BA:
A Malév légutas-kísérőjeként dolgoztam egészen a csőd pillanatáig, ami nagyon váratlanul ért minden kollégámat és engem is és ezzel megadta a kezdő rúgást, hogy új életet kezdjek.

BrandM: Ki vagy mi segített ebben?
BA:
A munkahelyem megszűnése után nem sokkal egy nap jó időben voltam jó helyen, amit szüleim barátjának Tersztyánszky Andornak köszönhetek és ezen túl, pedig Dr. Prekker Juditnak és magamnak, hogy megismerkedésünk után percek alatt felismertük, hogy mekkora segítség mindkettőnknek ez a találkozás! Az ő irányítása alatt jött létre a Parlamentnél a Falk 1 Rendezvényközpont, aminek a berendezését partneremmel Kovács Mártonnal együtt terveztük és kiviteleztük s indult ezzel útjára a közös brand-ünk a Cosy & Classical Design.

BrandM: Mely tulajdonságodat szereted? Miben vagy nagyszerű?
BA:
Első találkozáskor nagyon gyorsan teremtek kontaktust és mérem fel az igényeket.
És szerintem otthonos harmóniát tudok kölcsönözni olyan tereknek is, amik órákkal előtte csak tárgyak kaotikus halmaza volt!

BrandM: Mik voltak a legnagyobb tanulnivalók eddigi életed során?
BA:
Hallgassak a megérzéseimre, bízzak a döntéseimben, vállaljam a felelősséget és merjek nemet mondani.

BrandM: Mit nem vagy hajlandó tovább elviselni az életedben?
BA:
A felesleges munkát és hogy ne más határozza meg a munkaidőmet. A konok és körülményes embereket, akik látszólag segítséget kérnek, de nem hallgatnak meg. Ez csalódást okozhat mindkettőnknek és pont nem érjük el ezzel a kívánt harmóniát, ami a cél lenne.

BrandM: Mit nyertél a változtatással/váltással?
BA:
Nagyobb a felelősségtudatom, több a sikerélményem, és sok nagyszerű embert ismertem meg, akiket a kollégámnak, barátomnak tudhatok.

BrandM: Mi a kedvenc idézeted/könyved/storid?
BA:
"Ha van célod, eléred, ha nincs, azt is!"

BrandM: Köszönöm Attila!

www.cosy.cc

Cosy&Classical