REFERENCIÁK

Az, hogy a cégem mentális egészségemre időt, energiát és pénzt fordít, az nekem olyan értékrendről tesz tanúbizonyságot, amelynek tudatában az én elköteleződésem is erősebb a vezetőim és a cég felé. 

Szakmai igazgató

KKV

Anitát azért kerestem meg, mert úgy éreztem, "sehová nem tartok ". Már az első beszélgetésünk után azt éreztem, hogy vmi átfordult bennem - felemelő érzés volt. összefoglaltam röviden a problémám, Anita iránymutatása, célzott kérdései, pontos válaszai óriási segítséget adtak, hogy másképp lássam az életem/helyzetem. Az alkalmak során amikor beszélgettünk, mindig megnyugodtam, jó Úton járok! Nagyon köszönöm!!!

Cs. Melinda

Nagy segítség, ha már tisztában vagy az erőddel, a korlátaiddal és a gyengeségeiddel. De még nagyobb segítség, ha ezt tükörként látod egy beszélgetés után. Valahogy kell egy sajátos csatorna, amit Judit profiként művel. Nagyon köszönöm a felsimerést és a láthatatlan támogatást.

Kriszta


Jó érzés kizökkenni a mindennapi rutinból, a home office-ból. Az, hogy a cégem törődik velem, érzem hogy fontos vagyok emberileg is nem csak munka szempontjából. 

IT projektmenedzser