ÉN MINT VÁLLALKOZÓ

Szembenézés önmagammal mint leendő vállalkozóval

Az önismeret az első lépcső az önmegvalósítás útján. Megfelelő önismeret nélkül sokat kell küzdeni a külső és belső elemekkel, és ez még inkább igaz lesz, amikor kilépsz a biztonságos, ám korlátozó munkahelyi légkörből a teljes szabadságot ígérő vállalkozói létbe. Viszont ha tisztán látod magadat és tudatosan építkezel, az alapvető változásokra biztosít számodra lehetőséget.

A workshopot tartja: Czirják Csilla, Véber Zoltán

A workshop önismeretre építve támogat abban, hogy egy magas bizalmi légkörben munkálkodó csapat tagjaként feltárd személyes erősségeidet, és ezzel lerakd a vállalkozásod alapköveit, majd azonosítsd és tudatosan dolgozni tudj azokon a fejlesztendő területeiden, amelyek korlátozhatják az eredményességedet, a vállalkozói sikereid elérését.

Játékos feladatokon keresztül olyan helyzetekben próbálhatod ki magad, amelyeknek köszönhetően más szemszögből láthatsz rá magadra, és amelyek felkészítenek a vállalkozói létben várható hasonló szituációk megfelelő kezelésére. A workshop elvégzése után elkészítheted saját vállalkozói Harcos küldetésedet, amellyel a következő workshopok során dolgozol majd tovább.

Eszközök és tudás a workshop elvégeztével:

  • Önismereti alapok elsajátítása több önismereti módszer mentén

  • Önálló és csoportos feldolgozások, játékos gyakorlati elemekkel

  • Ön- és csoportos reflexiók a vállalkozói sikert támogató és korlátozó tényezőinkről

  • Vállakozásunk tudatos alapkövének lerakása - Személyes IKIGAI-unk feltárása

  • A vállalkozói életünkben lévő legfontosabb pillérek (munka és magánéleti) meghatározása, holisztikus szemléletmód mentén

  • Harcos küldetésünk meghatározása, amely kellő erőt és belső motivációt ad a vállalkozásunk hiteles vezetéséhez és sikerre vezetéséhez.

Kulcsszavak: önismereti módszerek, önreflexió, csoportos reflexió, IKIGAI, munka-magánélet alappillérei a vállalkozás tükrében