KELL EGY CSAPAT?

Hogyan tudunk szabadúszóként is együttműködni? Mit tud adni egy csapat a közös és egyéni fejlődésért

Mi a baj ma a munkahelyekkel? Miért lépünk ki a magunk útját választva? Hogy működnek a jövő szervezetei? Hogyan alakul át a vezetés? Mit tud adni egy csapat a közös fejlődésért? És ebből mit tudunk alkalmazni freelancerként.

A workshopot tartják: Buzás-Kovács Anita, Leba Krisztina

A csapat erejéről alkotott meggyőződésünket Margaret Mead antropológus gondolata fejezi ki a leglényegretörőbben: "Sose kételkedj benne, hogy elkötelezett emberek kis csoportja meg tudja változtatni a világot, sőt valójában ez az egyetlen, ami képes rá." Egy közös vízió megvalósításának szándéka köré szerveződött csapat szövetség, mely nemcsak lendületet ad, de a lehetőségek univerzumát nyitja meg, elvezetve emberekhez, akik a vágyott jövő megvalósításában segíthetnek, korábban csukott ajtókat nyitva meg ezzel.

Ezen a workshopon rálátást kapsz, milyen más minőséggel működnek a jövő szervezeteinek önirányító, közös küldetés köré szerveződő csapatai a hierarchián alapuló szerveződésekkel szemben. Ebből inspirálódva pedig konkrét ötleteket, eszközöket viszel magaddal, hogyan alakíts ki másokkal egy szabad kapcsolódáson és elköteleződésen alapuló együtt-alkotó közösséget, amiben a munkán keresztül valósítjátok meg önmagatokat közösen.

Kulcsszavak: közösség, együttműködés, önirányító szervezet, csapatmunka