SALES MÁSKÉPP

Harcos életvezetés és az egónk legyőzése - Tudatos egyensúly és önazonosság megteremtése a kiegyensúlyozott és vonzó vállalkozói működésünkhöz

Ha önálló vállalkozásba kezdesz, az egyik legfontosabb oka valószínűleg a szabadságvágy. De vajon valóban tökéletesen fel vagy készülve erre a szabadságra? Megfelelően fogsz tudni gazdálkodni vele?

A workshopot tartja: Czirják Csilla, Véber Zoltán

Ha nincs körülötted rendszer, nincsenek keretek, hogyan lehet eligazodni? Mi akadályozza meg, hogy ne menjen a munka a magánéleted rovására, vagy fordítva? Hogyan kerülheted el a szabadságban rejlő veszélyeket? Holisztikus, az életünk minden területére vonatkozó tervezéssel és fegyelmezettséggel. Így megélheted a szabadságot, nem stresszelsz, nem kattog az agyad folyamatosan, hanem jelen vagy.

A MindKiDo életvezetési workshopon tudatosan, a legértékesebb dolgaidra fókuszálva készíthetsz el egy fegyelmezett életvezetési rendszert, melynek köszönhetően az életed összes területén olyan élessé válsz, mint egy japán kard. Ezután az EGÓ-t vesszük górcső alá és gyakorlati feladatokon keresztül tapasztaljuk meg, hogy mi mindenben hátráltat minket. Kiderítjük, hogy mit tehetünk azért, hogy ezt a hamis Ént levetkőzve valódi értéket közvetítsünk az értékesítésünk és ügyfélkezelésünk kapcsán.

Eszközök és tudás a workshop elvégeztével:

  • Vállalkozói életkerék és szerepelemzés
  • Holisztikus akciótervezés - A Valódi Sikerünk Útja
  • Életperiodizáció - avagy Harcos életvezetés a tudatosság és egyensúly jegyében
  • Ügyfélkezelés és sales alapok - Harcos értékek mentén
  • Gyakorlati, személyes megélések értékesítői szituációkról

Kulcsszavak: tudatos életvezetés, szerepelemzés, ügyfélkezelés, sales alapok